Verbinding in Samenwerking geeft voldoening

Gepubliceerd op 22 januari 2022 om 15:18

Verbinding in Samenwerking geeft voldoening

Ooit begin ik met motor filmpjes maken, gewoon voor de fun. Dat loopt dan vervolgens een beetje uit de hand  en weer verder in dat proces zijn er merken en partners waar je dan mee samenwerkt Om dan uit eindelijk die dan weer samen te brengen voor iets moois is dan toch wel de ultieme voldoening.

 

In die sfeer mocht ik deze week op een koude maar mooie locatie in Apeldoorn meewerken aan de fotoshoot voor de website / collectie foto's van DS COVERS. 

Dat kon ik weer doen doordat een andere vriend van de show "Star Twin Motor" een bus en 2 mooie motoren beschikbaar stelden. o..a. mijn eigen Ducati Multirstrada 950S en een Royal Enfield Meteor 350.

Ok, zelf heb ik op het heen en weer rijden van de motoren weinig kunnen toevoegen aan de fotoshoot.

Daarvoor was immers een professionele fotograaf ingehuurd die van de mooie locatie en beschikbare autos en motoren, dankbaar gebruik maakte om er werkelijk iets moois uit te kunnen halen. het resultaat zal later te zien zijn op de website van DS Covers. 

 

Maar om als Motor Test TV deze partijen bij elkaar te kunnen brengen geeft mij veel voldoening.

Ondanks de kou, heb ik er een warm gevoel aan over gehouden. Maar eens zien wat het volgende positive project is waar we aan mee kunnen werken..

Reactie plaatsen

Reacties

Inez
3 jaar geleden

Mooi werk door alle partijen

Pieter Dutman - DSCOVERS
3 jaar geleden

Was een geslaagde dag! Nogmaals dank.