Je Motor Leasen ??

Gepubliceerd op 6 april 2022 om 16:09

Full operational lease voor motorrijders. My Lease Motor beidt het nu gewoon aan in Nederland. Klinkt best interessant als je het mij vraagt.

Gewoon zelf sparen toch?!?

Persoonlijk heb ik tot nu toe altijd gespaard voor mijn volgende motor, maar wanneer er dan ineens onverwacht kosten om de hoek komen kijken kan dat soms best een verrassing zijn. Nu heb je dat natuurlijk eerder met een oudere motor, maar die spaar je ook juist vaak makkelijker bij elkaar.

 

Altijd de zelfde kosten?!?

Zo'n full operational lease geeft je natuurlijk wel de zekerheid van een vast bedrag in de maand, waardoor je een jonge (weet niet of dat eigenlijk wel kan) of zelf nieuwe motor kunt rijden. Moet je wel die vaste. lasten kunnen dragen natuurlijk. Dan heb je ook nog een groep zakelijke motorrijders in Nederland, waarvoor lease sws interessant is.

 

Best het onderzoeken waard.

Ieder zijn of haar situatie is natuurlijk anders, maar dat deze mogelijkheid er nu is in Nederland zal toch voor best wat mensen de beste oplossing kunnen zijn.

Als het er voor zorgt dat jij een betere motor kunt rijden en je er blij van wordt, dan zien ik er alleen maar voordelen in.  Ik zeg altijd, hoe meer keus hoe beter.

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.